046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Terrein bestraten Sittard

Wilt u een terrein bestraten in Sittard en omgeving?

Voor het bestraten van o.a. uw oprit, terras, tuin en nog vele andere locatie’s bent u bij Basalt Wegenbouw aan het juiste adres. Voordat wij beginnen met het bestraten wordt er eerst gekeken naar de ondergrond die nodig is voor uw doeleind. Door gebruik te maken van de juiste materialen en hoogwaardige machine’s zal uw ondergrond nooit wegzakken en zult u nog jaren profijt hebben van een hoogwaardige en mooie bestrating. Terrein bestraten in Sittard? Hiervoor bent u bij Basalt Wegenbouw aan het juiste adres.

Wilt u een nieuw terras aanleggen?

Wilt u een nieuw terras of andere sierbestrating rondom uw huis? Neem dan snel contact op met Basalt Wegenbouw. Met 37 jaar aan ervaring kunnen wij in elke situatie voorzien van hoogwaardige werkzaamheden. Door gebruik te maken van de juiste materialen zal uw sierbestrating een ware aanwinst zijn voor uw huis. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij te bieden hebben.

Herstelwerkzaamheden nodig?

Na verloop van tijd kan bestrating slecht worden. Hierdoor kan deze een gevaar worden voor diegene die erover loopt of rijdt. Naast de aanleg is Basalt Wegenbouw ook gespecialiseerd in het herstelproces van bestrating. Wij zullen uw oude bestrating zo effectief mogelijk verwijderen en uw nieuwe bestrating voorzien van een nieuwe ondergrond zodat deze nog een lange tijd mee kan.

Basalt wegenbouw staat garant voor de volgende werkzaamheden

  • Wegenbouw
  • Bestrating
  • Asfalteren van o.a. opritten( Vanaf 500m2!)
  • Riolering
  • Infiltratie systemen
  • Betonwerk
  • Onderhoud en Herstelwerkzaamheden

Dit zijn echter pas enkele voorbeelden van werkzaamheden die wij kunnen realiseren. Omdat ieder lid van ons team beschikt voor een eigen specialisatie zijn uw mogelijkheden bij ons onbeperkt. U kunt op onze website onder het tabblad “projecten” een blik werpen op reeds afgemaakte projecten. Mocht u echter meer informatie willen over een van onze werkzaamheden? Laat het ons dan snel weten, wij zullen u direct voorzien van advies op maat.

 

Nader kennis maken met ons bedrijf

Wilt u uitgebreid kennis maken met ons bedrijf? Of wilt u een offerte op maat aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0475-53 79 20 of 06-2432 5756. Uw partner in terrein bestraten in Sittard is Basalt Wegenbouw!