046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Terrein bestraten Roermond

Wilt u een terrein bestraten in Roermond en omstreken?

Met 37 jaar aan ervaring is Basalt Wegenbouw dé specialist voor o.a. wegenbouw, bestrating en betonwerk in de regio Roermond. Basalt Wegenbouw staat garant voor het leveren vaan maatwerk. Wij streven ernaar om onze werkzaamheden volledig naar uw beeld af te stemmen. Voordat wij aan uw bestrating beginnen zullen wij eerst zorgvuldig bekijken welke ondergrond geschikt is voor uw situatie. Dit heeft als voordeel dat uw bestrating niet zal wegzakken, hierdoor heeft u nog jaren profijt van uw hoogwaardige bestrating.

 

Een nieuw terras laten aanleggen door Basalt Wegenbouw

Wilt u een nieuw terras of andere sierbestrating  aanleggen? Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. U wilt natuurlijk het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling u een totaaloplossing aan te bieden die geheel afgestemd is aan uw verlangen. Met 37 jaar aan ervaring kunnen wij iedere werkzaamheid uiterst zorgvuldig realiseren.Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Dé specialist voor terrein bestraten in Roermond

Kiest u voor Basalt Wegenbouw? Dan kiest u voor hoogwaardige werkzaamheden tegen een aantrekkelijke prijs. Wij streven ernaar uw opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. Wij zijn gevestigd in Echt, vanuit hier zijn wij binnen een straal van 50 kilometer werkzaam. Ons team bestaat uit vakbekwaam personeel met ieder een aparte specialisatie, hierdoor kunnen wij u in een breed scala aan werkzaamheden van dienst zijn.

Onze werkzaamheden

  • Wegenbouw
  • Bestrating
  • Asfalteren van o.a. opritten( Vanaf 500m2!)
  • Riolering
  • Infiltratie systemen
  • Betonwerk
  • Onderhoud -en/of Herstelwerkzaamheden

Hierboven staan slechts enkele werkzaamheden die wij verrichten.Op onze website onder het tabblad “projecten”kunt u terecht om u een beeld te krijgen van de werkzaamheden die Basalt Wegenbouw verricht. Wenst u meer geïnformeerd te worden over een van onze werkzaamheden? Dan kunt u dagelijks contact met ons opnemen, wij zullen u dan direct van de nodige informatie of advies voorzien.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u uitgebreid kennis maken met ons bedrijf? Of wilt u een offerte op maat aanvragen? Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken via: 0475-53 79 20 of 06-2432 5756. Uw partner in terrein bestraten in Roermond is Basalt Wegenbouw!