046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Stratenmaker Weert

Op zoek naar een stratenmaker in Weert?

Al 37 jaar is Basalt Wegenbouw een begrip in de regio weert voor werkzaamheden wat betreft wegenbouw en bestrating. Ons team van vakbekwame personeel,met ieder hun eigen specialisatie, verricht een breed scala aan werkzaamheden. Het is vanzelf sprekend dat u alleen het beste resultaat accepteert. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Wilt u nader kennis maken met Basalt Wegenbouw? Aarzel dan niet en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Basalt Wegenbouw u te bieden heeft.

 

Dé specialist voor bestrating in de regio Weert

Bestrating kent vele vormen, van moderne terrassen tot professioneel aangelegde bedrijfsterreinen.
Onze hoogwaardige bestrating biedt voor vele jaren profijt, ook uw woon -en leefcomfort heeft profijt aan onze hoogwaardige aangelegde bestrating.
Ook als bedrijf kunt u bij Basalt Wegenbouw terecht. Wanneer u voorzien wilt zijn van een hoogwaardig bedrijfsterrein bent u bij Basalt Wegenbouw aan het juiste adres. Bij het aanleggen van uw bedrijfsterrein zal aan ieder aspect gedacht worden. Wij streven ernaar om al onze werkzaamheden met volle tevredenheid uit te voeren.  Bij de aanleg van uw bedrijfsterrein wordt in overleg bepaalt hoe stevig de ondergrond moet worden, het is vanzelf sprekend dat wanneer u vrachtverkeer over uw terrein hebt rijden dit steviger moet zijn dan wanneer u hier personenauto’s over hebt rijen. Een betrouwbaar en aantrekkelijk geprijsde stratenmaker in Weert is Basalt Wegenbouw.

 

Uitgebreid aanbod aan werkzaamheden in de omgeving van Weert

Vanuit onze vestiging in Echt kunnen binnen een straal van 50 kilometer u voorzien aan een groot scala aan werkzaamheden. U kunt o.a. terecht bij ons voor de volgende werkzaamheden

  • Bestrating
  • Riolering
  • Asfaltering
  • Infiltratiesystemen
  • Afwatering
  • Betonwerk

Dit is slecht een greep uit onze werkzaamheden. Heeft u een speciale klus? Ook dit kunt u door Basalt Wegenbouw laten realiseren. Informeer verblijvend naar de mogelijkheden die wij u te beiden hebben.

 

Neem snel contact op

Bent u op zoek naar een stratenmaker in Weert? Neem dan vrijblijvend contact op met Basalt Wegenbouw. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-537920.

Basalt Wegenbouw is uw stratenmaker in Weert en omgeving!