046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Stratenmaker Sittard

Op zoek naar een stratenmaker in Sittard

Een betrouwbaar en professioneel adres voor werkzaamheden op het gebied van bestrating en wegenbouw is Basalt Wegenbouw. Met maar liefst 37 jaar aan ervaring is ons bedrijf uitgegroeid tot een solide en uitgebreide onderneming. Ons team bestaat uit professioneel en vakbekwaam personeel, ieder met hun eigen specialisatie. Op deze manier kunnen wij u met diverse werkzaamheden van dienst zijn. Natuurlijk verwacht u ten alle tijden het beste resultaat, wij streven er dan ook naar om elk van onze werkzaamheden geheel aan uw verwachtingen te laten voldoen. Wilt u nader kennis maken met Basalt Wegenbouw? Neem dan snel contact met ons op en informeer naar onze mogelijkheden

 

Dé specialist voor bestrating

Bestratingen bestaan er in vele vormen. Van een uitnodigende oprit tot een comfortabel terras.
Onze hoogwaardige bestrating biedt u voor vele jaren profijt. Ook draagt een professioneel aangelegde bestrating bij aan uw woon- en leef comfort.
Ook wanneer u als ondernemer uw bedrijfsterrein wilt voorzien van een nieuwe bestrating kunt u uiteraard bij Basalt Wegenbouw terecht. Bij het aanleggen van uw bestrating wordt zorgvuldig rekening gehouden met het verkeer dat de bestrating te wachten staat. Het is vanzelfsprekend dat vrachtverkeer een meer solide ondergrond vereist dan normaal verkeer. Een betrouwbaar en aantrekkelijk geprijsde stratenmaker in Sittard is Basalt Wegenbouw.

 

Uitgebreid aanbod aan werkzaamheden

Al 37 jaar kunnen wij met trots een breed scala aan werkzaamheden verrichten. Vanuit onze vestiging in Echt kunnen wij in een straal van 50 km u voorzien van o.a: bestrating, wegenbouw, riolering asfaltering en nog vele andere werkzaamheden. Om een beter blik te krijgen van de werkzaamheden die wij verrichten kunt u terecht op onze website onder het tabblad “projecten”. U kunt u al de door ons gemaakte werkzaamheden op uw gemak bekijken. Ook wanneer u een speciaal project heeft dan kunt u dit altijd bespreekbaar met ons maken. In overleg zullen wij dan samen tot de passende oplossing komen.

 

Neem vrijblijvend contact op

Bent u op zoek naar een stratenmaker in Sittard? Neem dan vrijblijvend contact op met Basalt Wegenbouw. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-537920.

 

Basalt Wegenbouw is uw stratenmaker in Sittard en omgeving!