046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Stratenmaker Roermond

Stratenmaker in Roermond

Bent u opzoek naar een betrouwbaar adres voor werkzaamheden wat betreft wegenbouw en bestrating? Dan is Basalt Wegenbouw uw beste keus. Met maar liefst 37 jaar aan ervaring is ons bedrijf uitgegroeid tot een solide onderneming. Basalt Wegenbouw werkt met een team van enthousiast en vakbekwaam personeel. Bij Basalt Wegenbouw heeft ieder lid van ons team zijn eigen specialisatie, zo kunnen wij u bij diverse werkzaamheden van dienst zijn. U verwacht natuurlijk ten alle tijden het beste resultaat, het is dan ook onze doelstelling om bij elk van onze werkzaamheden volledig aan uw verwachtingen te voldoen. Wilt u nader kennis maken met ons bedrijf? Aarzel dan niet en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Basalt Wegenbouw u te bieden heeft.

 

Bestrating laten maken

Bestratingen zijn er in veel vormen en maten. Van een modern terras tot een uitnodigende oprit.
Van een goed aangelegde bestrating kunt u jaren profijt van hebben, ook draagt een professioneel aangelegde bestrating een steentje bij aan uw wooncomfort.
Wilt u uw bedrijfsterrein laten bestraten. Dan kunt hiervoor uiteraard ook bij Basalt Wegenbouw terecht. Bij het aanleggen wordt zorgvuldig rekening gehouden met de ondergrond die nodig is om uw bedrijfsterrein van bestrating te voorzien. Het is natuurlijk zo dat vrachtverkeer een andere ondergrond vereist dan normaal verkeer dat uit personenauto’s bestaat. Een betrouwbaar en aantrekkelijk geprijsde stratenmaker in Roermond is Basalt Wegenbouw.

 

Asfalt aanleggen?

Heeft u een klus of project waarbij het nodig is om asfalt aan te leggen? Vanaf 500 vierkante meter zijn wij uw partner! Met trots kunnen wij al geruime tijd aan zowel bedrijven als gemeentes hoogwaardige asfalt aanbieden. Vanuit Echt staan wij binnen een straal van 50 kilometer voor u klaar!

 

Projecten

Wilt u en blik krijgen van de projecten die Basalt Wegenbouw in het verleden gerealiseerd heeft? Hiervoor kunt u terecht op onze website onder het tabblad “projecten”. Hier staan diverse foto’s van de door ons gemaakte werkzaamheden.

 

Neem snel contact op

Bent u op zoek naar een stratenmaker in Roermond? Neem dan vrijblijvend contact op met Basalt Wegenbouw. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-537920. Voor een offerte op maat kunt u contact opnemen met: 0475-537920.

 

Basalt Wegenbouw is uw stratenmaker in Roermond en omgeving!