046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Riolering aanleggen Weert

Een degelijke riolering aanleggen in Weert

Wilt u een nieuwe riolering aanleggen en zoekt u een bedrijf dat u vakkundig een nieuwe riolering aanlegt in de regio Weert? Zoek dan niet verder maar informeer snel verder bij Basalt Wegenbouw. Met ruim 37 jaar aan ervaring zijn wij in staat u van een hoogwaardige riolering te voorzien. Of u nu kiest voor een compleet nieuwe riolering systeem of onderhoud aan een bestaand, bij Basalt Wegenbouw bent u aan het juiste adres. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

Wilt u een riolering aanleggen in Weert? Schakel dan snel de specialist van Weert in.

Het aanleggen van een nieuw riolering systeem is een specialistische werk. Wanneer dit niet zorgvuldig gebeurt kunnen hierdoor vervelende situatie’s ontstaan. Denk hierbij aan bijvoorbeeld: stankoverlast door lekkages of verstoppingen. Ons vakbekwaam personeel is ruim ervaren op het gebied van riooltechniek. Het zal voor ons team dan ook geen enkel probleem zijn om u te voorzien van een nieuw riolering-systeem. Basalt Wegenbouw garandeert uw opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. Hierbij zijn enkele speerpunten: Kwaliteit, snelheid en een aantrekkelijke prijs. Wij zijn gevestigd in Echt, vanuit hier kunnen wij u binnen een straal van 50 kilometer voorzien van betrouwbaar en betaalbare werkzaamheden.

 

De beste service in de regio Weert

Opzoek naar een vakman voor het aanleggen van uw riool in de regio Weert? Ons vakkundig personeel staat dagelijks voor u klaar. Mede dankzij onze 37 jaar aan ervaring kunnen wij u vrijwel in elke situatie direct voorzien van passend advies. Neem vandaag nog contact op voor advies over de aanleg van uw riolering.

 

Werkzaamheden die Basalt Wegenbouw verricht

Ons bedrijf is opgegroeid met werkzaamheden zoals wegenbouw en bestrating. Omdat ieder lid van ons team zich in een speciale klus heeft gespecialiseerd kunnen wij u ook van de volgende werkzaamheden van dienst zijn.

  • Het plaatsen van pompgemalen
  • Aanleg van riolering
  • Infiltratie systemen aanleggen
  • Onderhoud -en/of herstelwerkzaamheden
  • Aanleggen van afvoer
  • asfalt ( Vanaf 500m2!)
  • Koud asfalt aanleggen
  • Betonwerk

 

Neem vandaag nog contact met ons op

Wilt u een riolering aanleggen in Weert? Hiervoor bent u bij Basalt Wegenbouw aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor het vakkundig aanleggen van uw riolering. Voor een offerte op maat of meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met: 0475-53 79 20. Ons adres is: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw!