046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Riolering aanleggen Sittard

Riolering aanleggen in Sittard

Heeft u nood aan een nieuwe riolering? En zoekt u een bedrijf dat snel en tegen een lage prijs u vakkundig voorziet van een riolering? Zoek dan niet verder maar neem snel contact op met Basalt Wegenbouw. Met 37 jaar aan ervaring zijn wij in staat iedere vorm van riolering aan te leggen. Of u nu nieuwe riolering in uw huis nodig hebt of onderhoud aan deze, bij Basalt Wegenbouw bent u voorzien van hoogwaardige werkzaamheden. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben

 

Riolering aanleggen in Sittard? Schakel de specialist in

Het aanleggen van riolering is een specialistisch werk. Wanneer dit niet vakkundig gebeurt kan dit vervelende situatie’s met zich meebrengen bijvoorbeeld: stankoverlast door lekkages of verstoppingen. Ons personeel is ruim ervaring op het gebied van riooltechniek. Het zal voor hen dan ook geen probleem zijn om voor u uw riolering aan te leggen. Bij Basalt Wegenbouw garanderen wij uw opdracht naar volle tevredenheid uit te voeren. Hierbij zijn kwaliteit, snelheid en een aantrekkelijke prijs onze speerpunten. Vanuit onze vestiging in Echt kunnen wij u binnen een straal van 50 kilometer voorzien van betrouwbare werkzaamheden.

 

De beste service in de regio Sittard

Heeft u in de regio Sittard een vakman nodig bij het aanleggen van uw riool? Ons vakkundig personeel staat voor u klaar! Dankzij 37 jaar aan ervaring kunnen wij u direct voorzien van passend advies op maat. Neem vandaag nog contact op voor advies over de aanleg van uw riolering.

 

Werkzaamheden die Basalt Wegenbouw verricht

Onze diensten bestaan voornamelijk uit wegenbouw en bestrating, maar omdat elk lid van ons team zich gespecialiseerd heeft in een aparte werkzaamheid kunnen wij u ook in de volgende werkzaamheden van dienst zijn:

  • Het plaatsen van pompgemalen
  • Aanleg van riolering
  • Infiltratie systemen
  • Onderhoud -en/of herstelwerkzaamheden
  • Afvoer
  • asfalt ( Vanaf 500m2!)
  • Koud asfalt
  • Betonwerk

 

Neem vandaag nog contact op

Wilt u een riolering aanleggen in Sittard? Hiervoor bent u bij Basalt Wegenbouw aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor het vakkundig aanleggen van uw riolering. Voor een offerte op maat of meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met: 0475-53 79 20. Ons adres is: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw!