046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Riolering aanleggen Roermond

Wilt u een riolering aanleggen in Roermond?

Dit doet u eenvoudig en snel via Basalt Wegenbouw. Dankzij onze ruime ervaring zijn wij in staat u van elk soort riolering te voorzien. Of u nu opzoek bent naar een nieuwe riolering voor bij u thuis, of u heeft een nieuwe riolering nodig in uw bedrijf. Basalt Wegenbouw voorziet u van een hoogwaardige en professionele riolering. Neem direct contact met ons op voor een afspraak of offerte op maat.

 

Riolering aanleggen in Roermond en omgeving? Schakel dan snel de specialist in!

Het aanleggen van een riolering moet zorgvuldig gebeuren. Wanneer dit niet goed wordt aangelegd kan dit vervelende consequentie’s hebben namelijk: stankoverlast door lekkages of verstoppingen. Al ons personeel is ruim ervaring met de hedendaagse riooltechniek. Er zullen zich dus ook geen problemen voordoen bij de aanleg hiervan. Wij streven ernaar om uw werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren. Hierbij spelen kwaliteit, snelle service en aantrekkelijke prijzen een grote rol. Ons bedrijf ligt in Echt, binnen een straal van 50 kilometer verrichten wij onze werkzaamheden. Op verzoek ook aan de omringende provincie’s.

 

Uitstekende service verlening

Bent u opzoek naar een vakman voor het aanleggen van uw nieuwe riool? Ons team van vakkundig personeel staat voor u klaar! Tevens kunt u ook bij ons terecht voor deskundig advies over o.a. tuinverharding.

 

Onze diensten

Voornamelijk bestaan onze diensten uit wegenbouw en bestrating. Het is echter zo dat elk lid van ons team beschikt over een aparte specialisatie, hierdoor kunt u ook bij ons terecht voor o.a.

  • Het plaatsen van pompgemalen
  • Aanleg van riolering
  • Infiltratie systemen aanleggen
  • Onderhoud -en/of herstelwerkzaamheden
  • Drainage aanleggen
  • asfalteren ( Vanaf 500m2!)
  • Koud asfalt
  • Betonwerk en onderhoud

 

Neem vandaag nog contact op

Wilt u een riolering aanleggen in Roermond? Hiervoor bent u bij Basalt Wegenbouw aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op voor het vakkundig aanleggen van uw riolering. Voor een offerte op maat of meer informatie kunt u telefonisch contact opnemen met: 0475-53 79 20. Ons adres is: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw!