046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Oprit asfalteren Weert

Wilt u een oprit asfalteren in Weert?

Heeft uw oprit een oppervlakte van ten minste 500m2? Dan bent u bij Basalt Wegenbouw op de juiste plaats! Met 37 jaar aan ervaring is ons bedrijf uitgegroeid tot een solide onderneming. Dankzij ons team van gespecialiseerd en vakbekwaam personeel kunnen wij u met diverse werkzaamheden van dienst zijn. Bij elke werkzaamheid streven wij ernaar om u van de beste resultaten te voorzien. Wilt u een oprit asfalteren in Weert? Aarzel dan niet maar neem snel en vrijblijvend contact op met Basalt Wegenbouw, wij zijn uw partner bij een breed scala aan werkzaamheden

 

Uitgebreide mogelijkheden

U kunt o.a. bij Basalt Wegenbouw terecht voor de volgende diensten

  • Bestrating en sierbestrating
  • Asfaltering( Vanaf 500m2)
  • Riolering
  • Infiltratie systemen
  • Betonwerken
  • Oprit asfalteren in Weert en Omgeving ( vanaf 500m2)
  • Onderhoud -en/of Herstelwerkzaamheden

Om u een beeld te geven van de verschillende projecten die wij in het verleden gerealiseerd hebben kunt u terecht op onze website onder het tabblad “projecten” hierin staan diverse foto’s van deze projecten.

 

Uitstekende service verlening

Kiest u voor Basalt Wegenbouw? Dan kiest u voor uitstekende dienstverlening en een uitgebreid pakket aan werkzaamheden. Met 37 jaar aan ervaring kunnen wij uw project uiterst zorgvuldig uitvoeren, hierbij geld ook dat wij u direct kunnen voorzien van deskundig en passend advies. Wij zijn gevestigd in Echt, vanuit hier kunnen wij binnen een straal van 50 kilometer een breed scala aan werkzaamheden tot een goed resultaat brengen. Ook wanneer u een speciale klus voor ons heeft dan bespreken wij graag met u de mogelijkheden. In een helder gesprek zullen wij dan samen met u tot de passende oplossing komen. U kunt vrijblijvend bij ons informeren naar de mogelijkheden die Basalt Wegenbouw u te bieden heeft.

 

Neem snel contact op met Basalt Wegenbouw

Wilt u uitgebreid kennis maken met ons bedrijf, een offerte op maat aanvragen, of wilt u advies inwinnen over een project dat u heeft? Neem dan snel en vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-537920. Ook heeft u de optie om een bericht achter te laten in het bovenstaande bel mij terug menu, wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen.

 

Basalt Wegenbouw is uw partner voor hoogwaardige werkzaamheden in de regio weer!