046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Oprit asfalteren Sittard

Wilt u een oprit asfalteren in Sittard en omgeving?

Vanaf 500m2 bent u bij Basalt Wegenbouw op de juiste plaats! Al 37 jaar kunnen wij met trots hoogwaardige werkzaamheden aanbieden aan particulier, bedrijf en gemeentes. Vanaf 500m2 kunt u bij ons terecht voor het leveren van hoogwaardig asfalt. Natuurlijk verwacht u hierbij het beste resultaat, onze doelstelling is dan ook u in elke situatie te voorzien van de beste kwaliteit. Dankzij ons vakbekwaam personeel, met ieder hun eigen specialisatie, kunnen wij een uitgebreid scala aan werkzaamheden realiseren. Mocht u meer informatie of advies nodig hebben? Aarzel dan niet maar neem snel contact met ons op. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Basalt Wegenbouw u aanbied.

 

Uitgebreide werkzaamheden

Bij Basalt Wegenbouw kunt u o.a. terecht voor de volgende diensten

  • Bestrating
  • Asfaltering( Vanaf 500m2)
  • Riolering
  • Infiltratie systemen
  • Betonwerken
  • Sier bestrating
  • Oprit asfalteren in Sittard en Omgeving ( vanaf 500m2)
  • Onderhoud -en/of Herstelwerkzaamheden

 

Uitstekende dienstverlening

Wanneer u kiest voor Basalt Wegenbouw, dan kiest u voor een uitstekende dienstverlening en uitgebreide werkzaamheden. Dankzij onze 37 jaar aan ervaring kunnen wij u ook in vele gevallen voorzien van passend advies. Voor advies over tuinverharding en bedrijfsverharding komt u naar Basalt Wegenbouw! Wij zijn gevestigd in Echt, vanuit hier kunnen wij u binnen een straal van 50 kilometer voorzien van diverse hoogwaardige werkzaamheden. Ook wanneer u speciale werkzaamheden hebt kunt u bij Basalt Wegenbouw terecht, Indien u speciale verzoeken heeft kunt u dit altijd bespreekbaar met ons maken, in overleg zullen wij dan samen tot de passende oplossing komen. Ons streefpunt is om uw werkzaamheden met volle tevredenheid uit te voeren, hierbij spelen kwaliteit, snelheid en een aantrekkelijke prijs een grote rol. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

Neem snel contact met ons op

Wilt u uitgebreid kennis maken met ons bedrijf. Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-537920. Ook heeft u de optie om een bericht achter te laten in het bovenstaande bel mij terug menu, wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen.

 

Oprit asfalteren in Sittard doet u samen met Basalt Wegenbouw