046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Oprit asfalteren Roermond

Wilt u een oprit asfalteren in Roermond?

Vanaf 500 vierkante meter is Basalt Wegenbouw uw partner! Al 37 jaar komen particulieren, bedrijven en gemeentes bij ons om projecten te voorzien van hoogwaardige asfaltering. Wanneer u voorzien wilt zijn van nieuw asfalt op uw oprit, neem dan snel contact met ons op. Basalt Wegenbouw voorziet iedere oprit met een minimale oppervlakte van 500 vierkante meter van nieuw hoogwaardig asfalt. U verwacht natuurlijk het beste resultaat, onze doelstelling is dan ook geheel aan uw verwachtingen te voldoen. In ons bezit hebben wij vakbekwaam personeel dat ieder beschikt over een eigen specialisatie. Dit maakt het voor ons mogelijk om u van een uitgebreid scala aan werkzaamheden te voorzien. Wilt u nader kennismaken met ons bedrijf? Aarzel dan niet en informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die Basalt Wegenbouw u te bieden heeft.

 

Uitgebreide werkzaamheden

U kunt o.a. bij Basalt Wegenbouw terecht voor de volgende diensten

  • Bestrating
  • Asfaltering( Vanaf 500m2)
  • Riolering
  • Infiltratie systemen
  • Betonwerken
  • Sier bestrating
  • Oprit asfalteren in Roermond en Omgeving ( vanaf 500m2)
  • Onderhoud -en/of Herstelwerkzaamheden

U kunt op onze website onder het tabblad “projecten” veel van de door ons gemaakte projecten bekijken, hierdoor krijgt u een beter beeld van onze werkzaamheden.

 

Uitstekende service verlening

Kiest u voor Basalt Wegenbouw, dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit en uitstekende dienstverlening. Ons vakbekwaam personeel zal al uw projecten en klussen tot in de puntjes uitwerken. Tevens kunt u bij Basalt Wegenbouw terecht voor deskundig advies voor o.a. tuinverharding en bedrijfsterrein verharding. Door onze 37 jaar aan ervaring in de wegenbouw en bestrating kunnen wij u direct van deskundig advies voorzien. Vanuit onze vestiging in Echt kunnen wij u binnen een straal vaan 50 km voorzien van hoogwaardige werkzaamheden, neem daarom snel contact met ons op als u opzoek bent naar een adres voor hoogwaardig en scherp geprijsde werkzaamheden.

 

Neem snel contact met ons op

Wilt u uitgebreid kennis maken met ons bedrijf. Neem dan snel contact met ons op. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-537920. Ook heeft u de optie om een bericht achter te laten in het bovenstaande bel mij terug menu, wij zullen u dan zo snel mogelijk terugbellen.

 

Oprit asfalteren in Roermond doet u samen met Basalt Wegenbouw!