046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Infiltratiesysteem aanleggen Weert

Een infiltratiesysteem aanleggen in Weert en omstreken?

Voor het aanleggen van een infiltratiesysteem bent u bij Basalt Wegenbouw aan het juiste adres. Mede dankzij 37 jaar aan ervaring is ons bedrijf uitgegroeid tot een solide onderneming. Vanuit Echt verrichten wij binnen een straal van 50 kilometer onze werkzaamheden. Op verzoek ook de aangrenzende provincie’s. Onze werkzaamheden zullen geheel naar uw wens en eisen worden verricht. Onze doelstelling is ook het leveren van maat-en vakwerk. Heeft u vragen over een van onze werkzaamheden? Laat het ons dan snel weten. Wij staan dagelijks voor u klaar met professioneel advies.

 

Een professioneel infiltratiesysteem aanleggen

In uw woning of pand moet u voorzien zijn van een goed werkend riool. Basalt Wegenbouw voorziet u graag van advies met oog op de ontwikkelingen in de toekomst.Voorheen werden veel huizen en panden uitgerust met een gemengd riool, hierbij werd rioolwater en hemelwater samen afgevoerd. Vandaag te dag moeten rioolwater en hemelwater gescheiden blijven, in het riool hoort namelijk geen hemelwater thuis. Een optimale oplossing is het aanleggen van een infiltratiesysteem, dit slaat overtollig hemelwater op en laat dit vervolgens geleidelijk terug te grond in lopen. Voordat wij beginnen aan uw infiltratiesysteem zullen wij eerst zorgvuldig de capaciteit berekenen die u nodig zult hebben. Uiteraard voorzien wij u ook van de benodigde materialen die u nodig zult hebben bij uw infiltratiesysteem. Wilt u meer informatie over onze infiltratiesystemen? Neem dan snel contact met ons op.

 

De specialist van Weert

Een infiltratiesysteem aanleggen in Weert doet u snel en eenvoudig via Basalt Wegenbouw. Basalt Wegenbouw kan u bij een breed scala aan werkzaamheden van dienst zijn. Onze teamleden hebben ieder een aparte specialisatie, hierdoor kunnen wij u naast wegenbouw en bestrating ook van dienst zijn bij o.a: riolering, asfalteren, betonwerk, infiltratiesystemen en nog vele andere. Ook wanneer u speciale verzoeken heeft kunt u deze altijd bespreekbaar met ons maken. In overleg zullen wij samen met u altijd tot het de passende oplossing.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

wilt u een infiltratiesysteem aanleggen in Weert? En wilt u hiervoor nader kennis maken met ons bedrijf? Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar met advies en informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via het volgende nummer: 0475-53 79 20. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw