046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Infiltratiesysteem aanleggen Sittard

Infiltratiesysteem aanleggen in Sittard en omgeving?

Voor deze en nog vele andere werkzaamheden bent u bij Basalt Wegenbouw aan het juiste adres. Dankzij 37 jaar aan ervaring is ons bedrijf uitgegroeid tot een solide onderneming. Onze werkzaamheden verrichten wij vanuit Echt. Echter zijn wij werkzaam binnen een straal van 50 kilometer, op verzoek ook de aangrenzende provincie’s. Wij garanderen uw werkzaamheden naar volle tevredenheid uit te voeren, dit mede dankzij aan onze heldere voorwaarden, uitstekende service verlening en hoogwaardige kwaliteit. Heeft u vragen voor ons? Laat het ons dan snel weten, ons personeel staat dagelijks voor u klaar met advies  op maat.

 

Een infiltratiesysteem aanleggen

Het riool in uw woning moet ten alle tijden goed werken en waterdicht zijn.  Basalt Wegenbouw voorziet u graag van deskundig advies met oog op de toekomst en milieu eisen. In het verleden werden veel woningen uitgerust met een gemengd riool, rioolwater en hemelwater werden hierbij samen afgevoerd. Tegenwoordig moeten riool en hemelwater gescheiden blijven, Hemelwater hoort namelijk niet thuis in het riool. Een infiltratiesysteem biedt hiervoor de optimale uitkomst, dit systeem slaat overtollig regenwater op en laat het vervolgens geleidelijk terug de grond in lopen. Via speciale leidingen komt het regenwater in een zogenaamde infiltratiekrat die het na buffering infiltreert in uw grond. Bij Basalt Wegenbouw berekenen wij voordat wij aan uw infiltratiesysteem beginnen eerst de benodigde capaciteit van uw infiltratiesysteem. Uiteraard voorzien wij u naast de aanleg ook van de benodigde materialen die u hierbij nodig zult hebben. Een infiltratiesysteem is bij uitstek geschikt voor verharde tuinen en opritten, maar ook voor de kleinere tuinen en perken.

 

De specialist van Sittard

Een infiltratiesysteem aanleggen in Sittard doet u eenvoudig via Basalt Wegenbouw. Wij werken met een team van vakbekwaam en enthousiast personeel. Ieder lid van ons team beschikt over een eigen specialisatie, hierdoor kunnen wij u bij diverse werkzaamheden van dienst zijn.  Onze diensten bestaan uit bestrating en wegenbouw in de ruimste zin van het woord. Maar u kunt ook bij ons terecht voor o.a de volgende werkzaamheden: riolering, asfalteren, infiltratiesystemen,betonwerk en nog vele andere werkzaamheden. Heeft u speciale verzoeken? Informeer dan vrijblijvend bij ons naar de mogelijkheden. In overleg komen wij samen tot de passende oplossing.

 

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Een infiltratiesysteem aanleggen in Sittard doet u gemakkelijk en snel via Basalt Wegenbouw. U kunt ons telefonisch bereiken via het volgende nummer: 0475-53 79 20. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw