046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Infiltratiesysteem aanleggen Roermond

Wilt u een infiltratiesysteem aanleggen in Roermond?

Bij Basalt Wegenbouw bent u hiervoor aan het juiste adres. Met 37 jaar aan ervaring is ons bedrijf uitgegroeid tot een solide onderneming. Vanuit onze vestiging in Echt kunnen wij u binnen een straal van 50  kilometer voorzien van professionelen werkzaamheden. Service, kwaliteit en continuïteit staan bij ons hoog in het vaandel, hierdoor garanderen wij uw werkzaamheden naar 100% tevredenheid uit te voeren. Heeft u vragen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

Een infiltratiesysteem aanleggen

In uw woning of bedrijf moet het riool goed werken en waterdicht zijn. Basalt Wegenbouw voorziet u graag van gedegen advies met oog op actuele eisen en milieu. In het verleden werden woningen uitgerust met een gemengd riool, hierbij werd het riool water en hemelwater samen afgevoerd. In het heden moeten riool en hemelwater gescheiden houden, hemelwater hoort echter niet thuis in het riool. Een passende oplossing hiervoor is een infiltratiesysteem, dit slaat overtollig regenwater op en laat het vervolgens geleidelijk terug de grond in lopen. Het regenwater komt via speciale afvoerleidingen in een zogenaamde infiltratiekrat die het na buffering infiltreert in de grond. Basalt wegenbouw berekent eerst altijd de nodige capaciteit die u nodig zult hebben. Uiteraard dragen wij naast de uitvoering ook zorg voor de levering van de benodigde materialen. Ondergrondse infiltratie is uitermate geschikt voor verharde tuinen en opritten, maar ook natuurlijk voor kleinere tuinen en voortuinen.

 

De specialist in Roermond en omgeving

Een infiltratiesysteem aanleggen in Roermond doet u natuurlijk via Basalt Wegenbouw. Ons team van vakbekwaam personeel, met ieder een eigen specialisatie, voorziet u van diverse hoogwaardige werkzaamheden. Onze werkzaamheden bestaat voornamelijk uit wegenbouw en bestrating. Tevens kunt u ook bij ons terecht voor o.a: riolering, asfalteren, infiltratiesystemen,betonwerk en nog vele andere werkzaamheden. Wij werken volgens onze algemene voorwaarden welke wij u op verzoek graag doen toekomen. Ook wanneer u speciale wensen heeft kunt u ons hiermee altijd benaderen. Samen zullen wij dan in overleg tot de passende oplossing komen.

 

Neem snel contact met ons op

wilt u een infiltratiesysteem aanleggen in Roermond? En wilt u hiervoor nader kennis maken met ons bedrijf? Onze medewerkers staan dagelijks voor u klaar met advies en informatie. U kunt ons telefonisch bereiken via het volgende nummer: 0475-53 79 20. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Heerweg 50 6101 NT in Echt.