046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Drainage aanleggen Weert

Drainage aanleggen in Weert

Loopt het water in uw tuin of, rondom uw huis of bedrijf, niet meer goed weg? Dan is een drainage aanleggen de juiste keuze. Basalt Wegenbouw is dé specialist wanneer u een drainage wilt aanleggen in Weert en omgeving. Wanneer het water niet meer wegloopt kan dit vervelende problemen met zich meebrengen namelijk: uw planten kunnen hierdoor niet meer goed groeien, of uw bestrating kan hierdoor verzakken. Basalt Wegenbouw is erin gespecialiseerd om uw tuin of bedrijfsterrein te voorzien van een hoogwaardig drainage systeem. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

 

De voordelen van een drainage aanleggen in uw tuin

Een belangrijk aspect in uw tuin is ervoor zorgen dat overtollig water snel weg kan lopen. Dit heeft niet alleen voordelen voor u, maar ook voor de groei van uw planten. Met name nieuwbouwwijken hebben veel last van wateroverlast. Omdat hier zware machines hebben gereden tijden de bouw van de huizen is de ondergrond zodanig hard aangereden dat er weinig tot geen grondleven meer is. Ook de bodemlagen zijn hierdoor flink in elkaar geduwd. Het is dan ook van groot belang dat dit zo snel mogelijk hersteld wordt zodat uw bodemleven weer op gang komt. De beste start die u kunt maken is het aanleggen van een professioneel drainage systeem door Basalt Wegenbouw.

 

Wat is een drainage?

Drainage is het afvoeren van overtollig water, met als direct gevolg het verlagen van het waterpeil. Het overtollige water wordt hierbij afgevoerd via drains, kleine sloten en greppels. Via deze afvoermiddelen stroomt het water naar een grotere afvoer. De ontwatering van uw terrein kan alleen goed verlopen als uw afvoer ook in orde is. Om overtollig regenwater van bijvoorbeeld uw terras af te voeren is het belangrijk dat u voorzien bent van een goed functioneerden drainage systeem van Basalt Wegenbouw.

 

Wilt u een drainage aanleggen in Weert?

Neem dan snel contact op met Basalt Wegenbouw. Wij zijn dé specialist wanneer het aankomt op drainage aanleggen in Weert en omgeving. Maak snel een afspraak of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-53 79 20. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw!