046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Drainage aanleggen Sittard

Drainage aanleggen in Sittard en omgeving

Heeft u last van overtollig water? Het aanleggen van een drainage biedt hiervoor de optimale oplossing. Wanneer u een drainage wilt aanleggen in de omgeving van Sittard, dan is Basalt Wegenbouw uw beste keus. Met 37 jaar aan ervaring is ons bedrijf uitgegroeid tot een solide onderneming. Ons team van vakbekwaam personeel garandeert 100% tevredenheid bij elke werkzaamheid.

 

Nadelen van overtollig water

Overtollig water kan vervelende situatie’s met zich meebrengen, namelijk: verslechterde plantengroei, of verzakking van uw grond of bestrating. Bent u opzoek naar een hoogwaardige drainage? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden die Basalt Wegenbouw u te bieden heeft.

 

De voordelen van een drainage aanleggen

Wanneer u beschikt over een tuin dan is een belangrijk aspect  hiervan dat u overtollig regenwater snel afvoert. Niet alleen U heeft hier voordelen aan, maar ook bevorderd dit de plantengroei in uw tuin. Wateroverlast komt vaker voor in nieuwbouwwijken. Dit heeft te maken met de zware machines die hier gereden hebben tijden de constructie, door deze zware machines is het bodemleven zo goed als verdwenen. Ook de bodemlagen hebben het flink te voortduren gehad. Deze is zodanig aangedrukt dat de grond bijna geen water meer doorlaat. Het is dan ook essentieel dat de ondergrond zo snel mogelijk weer hersteld wordt en uitgerust wordt met een drainage.

 

Waarvoor dient een drainage

Een drainage zorgt voor de afvoer van overtollig water dat zich ophoopt op uw terrein of tuin. Het overtollige water wordt afgevoerd door middel vaan drains, kleine sleuven, en greppels. Via deze “drains” wordt het water afgevoerd naar een waterafvoersysteem dat hier speciaals voor bedoelt is. Het waterpeil verlagen kan alleen als u voorzien bent van een goed werkende drainage van Basalt Wegenbouw.

 

Wilt u een drainage aanleggen in Sittard?

Neem dan snel contact op met Basalt Wegenbouw. Wij zijn dé specialist wanneer het aankomt op drainage aanleggen in Weert en omgeving. Maak snel een afspraak of informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-53 79 20. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw! Uw partner bij een drainage aanleggen in Sittard.