046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Drainage aanleggen Roermond

Drainage aanleggen in Roermond en omgeving

Heeft u last van overtollig water op uw terrein of in uw tuin? In deze situatie biedt een drainage de optimale uitkomst. Basalt Wegenbouw is uw beste keus wanneer u een drainage wilt aanleggen in Roermond en omstreken. Dankzij 37 jaar aan ervaring is ons bedrijf inmiddels uitgeroeid tot een solide onderneming. Basalt Wegenbouw werkt met een team van vakbekwaam personeel. Ieder lid van ons team beschikt weer over een eigen specialisatie, hierdoor kunnen wij u buiten wegenbouw en bestrating ook van dienst zijn bij bijvoorbeeld: riolering, asfalteren, betonwerken, infiltratiesystemen, drainage en nog vele andere werkzaamheden. Heeft u vragen over een van onze diensten? Laat het ons dan snel weten!

 

Overtollig grondwater brengt verschillende nadelen met zich mee

Overtollig grondwater in uw tuin of onder uw terrein kan vele nadelen veroorzaken, in uw tuin kan hierdoor de plantengroei verslechteren en op bijvoorbeeld uw bedrijfsterrein of oprit kan dit de oorzaak zijn voor verzakkingen en wateroverlast. Basalt Wegenbouw voorziet u van hoogwaardige aangelegde drainage systemen.

 

Kies voor een hoogwaardige drainage

Wanneer u beschikt over een mooie tuin dan wilt u natuurlijk dat uw plantengroei ten alle tijden optimaal blijft. Of wanneer u een luxe terras hebt en deze graag niet ziet verzakken, dan is een drainage uw beste keus. Vooral in nieuwbouwwijken is wateroverlast een veel voorkomend probleem, dit omdat er hier gedurende een lange tijd zware machines hebben gereden waardoor de ondergrond hard is geworden, en al het bodemleven verdwenen is. Het is daarom verstandig uw tuin of terrein direct te voorzien van een professionele drainage van Basalt Wegenbouw.

 

Waarvoor dient een drainage?

Een drainage heeft als functie overtollig regen en grond water van uw terras of tuin af te voeren. Het overtollige water zal effectief worden afgevoerd via drains, kleine sleuven of greppels. Via deze afvoersystemen zal het overtollige water naar grote afvoersystemen worden geleid. Uw waterpeil zal door een drainage snel weer stabiel worden, en u kunt weer genieten van een levendige tuin.

 

Een drainage aanleggen in Roermond?

Neem dan vrijblijvend contact op met Basalt Wegenbouw. Wij zijn dé specialist wanneer het aankomt op drainage aanleggen in Weert en omgeving. Maak snel een afspraak of informeer  naar de mogelijkheden die wij u te bieden hebben. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-53 79 20. Wij zijn gevestigd op het volgende adres: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw! Uw partner bij een drainage aanleggen in Roermond.