046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Asfalt aanleggen Weert

Wilt u asfalt aanleggen in Weert?

Vanaf 500 m2 zijn wij uw partner! Basalt Wegenbouw is met 37 jaar aan ervaring uitgegroeid tot een solide onderneming. Zodoende kunnen wij ook met trots aan zowel particulier als bedrijf hoogwaardig werkzaamheden leveren. Als u opzoek bent naar een bedrijf dat zich specialiseert in het aanleggen van asfalt dan bent u Basalt Wegenbouw aan het juiste adres. Tevens kunt u bij ons terecht voor advies over diverse werkzaamheden. Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden die wij u te bieden hebben.

 

De voordelen van asfalt

Er zijn veel voordelen aan het aanleggen van asfalt verbonden. Asfalt heeft geen oneffenheden en is relatief laag in onderhoud. Tegenwoordig wordt asfalt voor veel doeleinden gebruikt. U komt asfalt o.a. tegen bij bijvoorbeeld: parkeerplaatsen, opritten en open lucht sport terreinen. Wanneer u kiest om uw oprit te asfalteren dan is dit een goedkope maar duurzame keuze. Asfalt is waterafstotend en mosvorming komt vrijwel nooit voor op asfalt. Vanwege onze aantrekkelijke prijs-kwaliteitsverhouding is het aanleggen van asfalt bij, Basalt Wegenbouw.

 

Basalt Wegenbouw is uw partner bij de volgende werkzaamheden

  • Bestrating
  • Asfalt aanleggen in Weert( Vanaf 500m2)
  • Riolering
  • infiltratie systemen
  • Betonwerken
  • Onderhoud -en/of Herstelwerkzaamheden
  • Drainage

Om u een beeld te geven van de verschillende werkzaamheden die wij verrichten kunt u terecht op onze website. Onder het tabblad “projecten” kunt u diverse reeds door ons gemaakte projecten bekijken.

 

Dé specialist van Weert

Wanneer u kiest voor Basalt Wegenbouw dan kiest u voor kwaliteit, uitstekende service en aantrekkelijke prijzen. Dankzij ons vakbekwaam personeel kunnen wij u bij diverse werkzaamheden van dienst zijn. Hierbij geldt dat wij streven naar 100% tevredenheid. Vanuit onze vestiging in Echt bieden wij onze werkzaamheden binnen een straal van 50 kilometer aan. Op verzoek ook aan de aangrenzende provincie’s. Mocht u speciale wensen hebben, neem dan snel contact met ons op. In overleg zullen wij samen tot de optimale uitkomst komen.

 

Nader kennis maken met ons bedrijf

Wilt u asfalt aanleggen in Weert? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van Basalt Wegenbouw. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-537920. Ons adres is: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw!