046 – 850 5908 info@basaltwegenbouw.nl

Asfalt aanleggen Roermond

Wilt u asfalt aanleggen in Roermond

Als u een oppervlakte van ten minste 500m2 heeft dan is Basalt Wegenbouw uw partner! Vanuit onze vestiging in Echt leveren wij al 37 jaar hoogwaardige werkzaamheden. Wij houden ons voornamelijk bezig met wegenbouw en bestrating. Maar ook kunt u bij ons terecht voor o.a.: asfaltering, betonwerk, infiltratiesystemen en nog vele andere werkzaamheden. Informeer vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden.

 

De voordelen van asfalteren

Asfalt aanleggen is in veel situatie’s de passende oplossing. Asfalt is relatief goedkoop in aanschaf, het heeft weinig onderhoud nodig en is zeer duurzaam. Ook is asfalt waterafstotend, hierdoor zullen nadelen zoals mos achterwegen blijven. Tevens kent asfalt verschillende kleuren van het bekende zwarte wegdek tot de rode fietsen paden.

 

Wat is asfalt?

Met asfalt is vrijwel iedereen bekend. U komt het vaak tegen op parkeerplaatsen, grotere oprijlanen en verharde sportterreinen. Asfalt wordt onder hoge temperaturen aangelegd, dit gebeurt laag voor laag. Wanneer de asfalt is uitgehard creëert dit een duurzame en elegante toplaag.

 

Basalt Wegenbouw is uw partner bij de volgende werkzaamheden

  • Bestraten
  • Asfalt aanleggen in Roermond( Vanaf 500m2)
  • Aanleg van riolering
  • infiltratie systemen aanleggen
  • Betonwerken en beton onderhoud
  • Drainage aanleg

Wanneer u een beter beeld wilt krijgen van de werkzaamheden die wij verrichten, dan kunt u op onze website onder het tabblad “projecten” al onze reeds gemaakte werkzaamheden bekijken.

 

Uw beste keus in Roermond en omstreken

Bent u opzoek naar een betrouwbaar bedrijf met vakkundig personeel? Zoek dan niet verder! Basalt Wegenbouw is uw beste keus. Dankzij onze heldere voorwaarden en uitstekende service verlening kunnen wij al geruime tijd met trots aan zowel particulier als bedrijf onze diensten leveren. Heeft u interesse in samenwerking? Neem dan snel contact met ons op. Dagelijks staan onze medewerkers voor u klaar met deskundig advies op maat.

 

Nader kennis maken met Basalt Wegenbouw

Wilt u asfalt aanleggen in Roermond? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden van Basalt Wegenbouw. U kunt ons telefonisch bereiken op: 0475-537920. Ons adres is: Heerweg 50 6101 NT in Echt.

Graag tot ziens bij Basalt Wegenbouw!